Tablou personalizat

Harta stelelor asa cum a aratat intr-o zi speciala

A fost ziua nuntii tale? Primul sarut? Ziua in care s-a nascut copilul tau? Ofera cadoul perfect care sa iti aduca aminte si sa starneasca emotii.

Cerul cu stele din ziua evenimentului tau special, cu siguranta, va trezi multe emotii.

Creati o harta a stelelor de 30x40cm sau 21x30cm pentru data evenimentului tau special.

Marcheaza evenimentul tau special cu
un tablou personalizat care surprinde harta stelelor

Cum realizam tabloul?

Am utilizat catalogul de stele al misiunii GAIA a Agenției Spațiale Europene, care este un catalog de stele de înalta precizie generat de Observatorul Spatial GAIA. Cu ajutorul acestui catalog stelar putem calcula poziția stelara a oricarei date sau locatii in trecut si in viitor!

Programul dezvoltat poate vedea de obicei 4-5000 de stele vizibile sub cerul intunecat iar datele primite sunt foarte precise.

Astronomii au studiat si masurat cu atentie pozitiile stelelor si orbitei anuale a Pamantului in jurul soarelui, astfel incat folosind metode matematice, puteti calcula intotdeauna care stele sunt sau vor fi deasupra oricarei pozitii pe Pamant! Folosim aceste calcule pentru a genera harti stelare unice locatiei si orei pe care o alegeți.

Daca evenimentul special a fost ziua?

Chiar daca evenimentul tau drag s-a petrecut in timpul zilei, acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze, deoarece, desi nu le vedem, stelele sunt acolo in permanenta si stralucesc la fel de puternic in orice moment.

Daca doresti alte informatii legate de produs sau de comanda ta – nu ezita sa ne contactezi.

Comanda acum tabloul preferat